logo
0
ПОСТАВИ ПРАШАЊЕ
Имаш прашање?
Фабриката има одговор.

Постави прашање и нарачај одговор во тегла со бесплатна достава.
(Да, ова е реално.)


ПОСТАВИ ПРАШАЊЕ

За фабриката

Во прекрасната 2020-та година, тим од научници предводен од Никола Тегла, ја основаше Фабриката за одговори - единствена во светот, па и пошироко.

Во Фабриката се наоѓа револуционерната, напредна, вештачки-интелигентна Машина за одговори која е создадена да даде одговор на сите твои прашања - за само неколку секунди. Машината го генерира одговорот на посебна, биоразградлива хартија со веганско потекло која потоа се пакува во специјално изработена, стерилизирана и прекрасно дизајнирана тегла. И теглата со одговор е подготвена за достава до твојата адреса.

Производи

Љубов

Одговор во тегла на љубовно прашање

ПОСТАВИ ПРАШАЊЕ

Трач

Одговор во тегла на трач прашање

ПОСТАВИ ПРАШАЊЕ

Популарни

Одговор во тегла на популарно прашање

ПОСТАВИ ПРАШАЊЕ

Бизнис и кариера

Одговор во тегла на професионално прашање

ПОСТАВИ ПРАШАЊЕ

За фабриката

Одговор во тегла на прашање за Фабриката за одговори

ПОСТАВИ ПРАШАЊЕ

Рандом

Одговор во тегла на рандом прашање по твоја желба

ПОСТАВИ ПРАШАЊЕ

запознај го

Никола
ТЕГЛА

Никола Тегла е претприемач, сопруг, татко, човек, но пред сè - инфлуенсер. Тој за својот најнов и единствен изум „Фабрика за одговори“ ја добива титулата „Иноватор на годината“ и како таков учествува во најновото движење за промоција на е-трговијата во Македонија.

Морам да те предупредам дека машината има одговор на секое прашање.

Прашања и одговори

1. За колку време ќе ми стигне одговорот? +
2. Дали доставата е бесплатна? +
3. Што се случува ако фабриката нема одговор на некое прашање? +
4. Дали одговорот на моето прашање е безбеден? +
5. Одговорот не ми пристигна. Што сега? +
6. Колку време е потребно за рефундирање на средства? +
7. Какви видови на плаќање прифаќате? +
8. Дали машината има бесконечна можност за процесирање прашања? +
9. Дали е безбедно да се користи мојата кредитна картичка во вашата е-продавница? +
Добивај известувања за нашите
нови производи!